Where do you see yourself in five years ?

Banking and finance position

تم إضافة السؤال من قبل Carmelle TAGUEP IDEM , bilingual receptionist , Kellie Peace Empire
تاريخ النشر: 2023/06/22
MAZIN ABDALLA
من قبل MAZIN ABDALLA , مسجل وممثل خدمة عملاء , برنامج الغذاء العالمي

I'll see myself in the next five years as  Customer Service Manager with outstanding experience in a reputable company looking forward to being better than I am