The Key of marketing is serving and sharing first, selling second. If Serving and Sharing is not Sufficient & Strong then Selling May Fail,Your Call?

تم إضافة السؤال من قبل ALAMGEER HUSSAIN HASHMI , REGIONAL SALES & OPERATIONS MANAGER , Uth Healthcare Pvt., Ltd
تاريخ النشر: 2013/11/10
Shoukat Ali Malik
من قبل Shoukat Ali Malik , Specialties Moderator for Bayt.com community program, , Bayt.com (Middle East # 01 Job website)

My Dear Alamgeer ,You are absoulting right saying,because of Marketing strategy always provide a strong base for selling of products in the market.