I need to update the annual leaves eligible for an employee once a completes 30 days I need to add 2.5 days.

تم إضافة السؤال من قبل Nadeem Qusroo Mohammed Abdul , Project Manager Application Development , Lazurde for Gold & Jewellery
تاريخ النشر: 2013/11/10
Murtaza Ahmad
من قبل Murtaza Ahmad , Asst. Manager Compensation and HR Operations , Aga Khan Health Service Pakistan

I need to add2.5 days per month and it will be days a year.