HAW CAN I USE LAND DESKTOP IN CALCULATING RIVER LEVELS AND PATH

LAND DESKTOP

تم إضافة السؤال من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY
تاريخ النشر: 2013/05/20
محمد محمود عبد الحميد عثمان
من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY

enter to list hydrology in land desktop (HEC2 OUTPUT ) AND THEN HEC2 MULTIPLE CHOOSE entity in command bar we called that hecras