Why are refernce checks necessary before engaging a potential employee?

Why are reference checks necessary before engaging a potential employee?

تم إضافة السؤال من قبل Oscar Tsvuura , HR And Administration Officer , Ruwa Local Board
تاريخ النشر: 2024/01/05
Akachukwu Akwuobi
من قبل Akachukwu Akwuobi , ELECTRICAL ENGINEER , WASCO OIL SERVICES LTD PORT HARCOURT

For verification purpose and clarification. To ascertain if the proposed employee is who he said he is