How to Convert EDB to PST?

تم إضافة السؤال من قبل Anushka Gautam , SEO Executive , SysInfo
تاريخ النشر: 2024/07/02
Anushka Gautam
من قبل Anushka Gautam , SEO Executive , SysInfo

Uses the EDB to PST Converter. it is the best and most reliable tool to convert the EDB to Outlook PST format .This software converts corrupt EDB files to PST or Save to MSG, PDF, MSG Unicode, EML, MBOX, TXT, RTF, and HTML formats.

  • Recovery data from Exchange backup and convert exchange EDB to PST files.
  • It allows users to convert all the mailbox items such as Emails, Calendars, Contacts, Tasks, Notes, Journals with 100% precision.