Why male grooming is booming ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/05/21
Ameen farouk
من قبل Ameen farouk

This profession because they need to carry a large force because it is a very difficult.

Muhammad Amir Abbas
من قبل Muhammad Amir Abbas , Senior Teacher , The City School International

I think males are more confident, less shaky mind and most professional in achieving the objectives of job.

Jennie Rose  Alindajao
من قبل Jennie Rose Alindajao , head receptionist/Senior Cashier , REEM AL BAWADI RESTAURANT AND CAFÉ

Neat and professional look.