Issuance of query. An employee should be issued a query so as to correct his or her negative traits?

Issuance of query

تم إضافة السؤال من قبل Adeyemo Abduljeleel , University Course Materials Development Editor , National Open University of Nigeria (NOUN)
تاريخ النشر: 2024/07/03
Mohamed Elamin Ahmed Ali Ahmed
من قبل Mohamed Elamin Ahmed Ali Ahmed , مندوب مبيعات , شركه معاوية البرير للإلبان والنشويات

اذا لم تكن المره الاولي ممكن

Shafqat Baloch
من قبل Shafqat Baloch , Food Security and Livelihood Specialist , Muslim Aid

That will be amazing to know about to correct her/ his negative traits, however need some counceling to properly address the difficult matters.