What is main responsibilities of Document Controller?

تم إضافة السؤال من قبل Sohaib Sultan , Senior Admission officer cum Admin , Superior college university
تاريخ النشر: 2024/08/03
Sohaib Sultan
من قبل Sohaib Sultan , Senior Admission officer cum Admin , Superior college university

To maintain the document properly as company law and procedure and easily retrive when need. Quaility of Document is compulsoty for document Controller.