Most Effective Method to Convert NSF to PST?

تم إضافة السؤال من قبل Suman Rawat , Research Scientist , Aryson Technologies
تاريخ النشر: 2024/08/12
Suman Rawat
من قبل Suman Rawat , Research Scientist , Aryson Technologies

The most effective method to convert NSF to PST is the NSF Converter. It converts NSF files into Outlook PST, PDF, MBOX, EML, MSG, Office, Gmail, Yahoo, AOL, and IMAP. It allows users to export Lotus Notes contacts, messages, and calendars into VCF, CSV, and PST files. The tool supports batch conversion and is capable to convert multiple files at a time.