Who is the best flanges manufacturer in Ahmedabad ?

تم إضافة السؤال من قبل Pihu Sharma
Pihu Sharma
من قبل Pihu Sharma

(1) WE MANUFACTURE CARBON STEEL FORGED FLANGE AND CARBON STEEL FLANGE SA-105 FROM SIZE ½” TO 24” AND ABOVE SIZE PRESSURE RANGE 150# CLASS PRESSURE TO 2500# CLASS PRESSURE.

(2) WE MANUFACTURE FORGED TEE / FORGED ELBOW / FORGED PLUG / FORGED COUPLING CARBON STEEL SA-105 FORM SIZE ½” TO 4” AND PRESSURE 3000# CLASS AND 6000# CLASS PRESSURE.

(3) FORGED ROUND BAR CARBON STEEL SA-105 SIZE 15MM OD TO 300MM OD AND LENGTH 300MM TO 3000 MM.

(4) WE CAN PROVIDE YOU TEST CERTIFICATE IF YOU REQUIRED.

(5) THIRD PARTY INSPECTION ALSO AVAILABLE.

Product List
  • WELD NECK FLANGE
  • BLIND FLANGE
  • FLANGE WITH HUB
  • FLANGE WITHOUT HUB
  • LONG WELD NECK FLANGE
  • LJFF FLANGE
  • REDUCING FLANGE
  • THREADED FLANGE
  • SPECTACLE FLANGE
  • SWRF FLANGE
  • INDUSTRIAL FLANGE
  • FLANGE AS PER DRAWING
  • G.I. FLANGE
  • HOT DIP G.I. FLANGE
  • FORGED ELBOW
  • FORGED TEE
  • FORGED COUPLING
  • FORGED PLUG
  • FORGED ROUND BAR
  • TONGUE AND GROOVE FLANGE

More Info :- http://bhavanisteel.in/