حدد العيوب المسببة فى عدم قيام الشاشة وظهور البياانات لعدم استقبال العمليات الخارجة من المازربورد ؟

تم إضافة السؤال من قبل أحمد رامى راغب , Computer engineer and analyst for security systems , الهدى للكمبيوتر وكاميرات المراقبة
تاريخ النشر: 2013/11/12
eng_br moh
من قبل eng_br moh , فني صيانه ومبيعات , اداره المبيعات والصيانه في شركه باور للاستيراد وخدمات الكمبيوتر مصر الجديده

ممكن التاكد من الكبلات الشاشه

 التاكدمن كرت الشاشه

او ان العيب في الشاشه فاصله دات ولا تعرض

لو شاشه ال سي دي

ممكن عيب لمبات واو هاي تنشن

Mohammed Abualhaggag
من قبل Mohammed Abualhaggag , سكرتير تنفيذى , مول الكرنك التجارى

التاكد من توصيل كارت الشاشة بشكل مناسب وتغير البور سبلاى ان لم يستجب

abdelmnem abdou
من قبل abdelmnem abdou , معلم اول , التربي و التعليم

تاكد من الكابل -ممكن الفيجا الداخليه -ممكن الرامات