What do you think about the Pro Bono services provided by the law firm?

تم إضافة السؤال من قبل THASMI THAJUDEEN , Legal Associate , Poduval Legal Advocates & Legal Consultants
تاريخ النشر: 2013/11/13
Ian Kris Inguillo
من قبل Ian Kris Inguillo , HUMAN RESOURCE OFFICER , FITMART GENSAN

This is a good service that the law firm can offer to the public specially to the poor who needs immediate justice.