To what extent solar energy can improve our planet environment?

تم إضافة السؤال من قبل NAJIM AL-SHAIKHLI , Technical/Training Supervisor , Zurafa Company for General Contracting & Trading Ltd
تاريخ النشر: 2013/11/13
Tauseef Mohammed
من قبل Tauseef Mohammed , Architect/Leader , US Bank National

Huge help in protecting our environment.

If considering a long term use - invest in getting solar energy will help both company as well as environment. It initially requires some investment, some effort but results are more satisfactory.