Do you believe Y= C+I+G+X ?

Where Y= total supply of money in the economy C=consumption expenditure retail I=investment G= Government spending X= exports.

تم إضافة السؤال من قبل Subhranshu Ganguly , Quality Analyst. , WIPRO
تاريخ النشر: 2013/11/14
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

No, I would say it is more complex as Y for one economic zone will depend on its valuation compare to other economic zone and not just internal data like the ones you included.