Is branding your self important to achieve success?

Is it important to market your own qualities and how to do it successfully.

تم إضافة السؤال من قبل Faizan Ahmad , Regional Head - Digital Sales , Kasturi and Sons Ltd (The Hindu Group)
تاريخ النشر: 2013/11/14
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Branding is very important matter to success a project, it some time making problem.

kamran khalid
من قبل kamran khalid , Accountant , Callguard Security Services

As a Global Village world branding is 4 in Raking

1. Quality

2.Efficiency

3.Marketing

4.Branding

Essential to run a successful business in modern world.

P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

Yes, one should brand, himself , in the market.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Depends which success are you looking for.