Who will care about IT health care system?

تم إضافة السؤال من قبل NIZAMUDEEN KABEER , IT INFRA Cloud , Tata Communications
تاريخ النشر: 2013/11/15
Mansoor Ahmed Siddiqui
من قبل Mansoor Ahmed Siddiqui , Head Of Department Public Health Informatics , Baqai Institute of Diabetology & Endocrinology

IT Healthcare system depend on both IT Team and Health Professionals, both are stake holders of IT healthcare system, and health informatics facilitate the implementation.

Noman Shaikh
من قبل Noman Shaikh , Sales Manager , AL SHEHAIL & CO. LTD.

Health Informatics