A power supply produces a 0.6 W output with an input of 0.7 W. What is its percentage of efficiency?

تم إضافة السؤال من قبل ayaz khan , technician , phoenix armour
تاريخ النشر: 2013/11/17
muhammad arif
من قبل muhammad arif , Assistant Engineer , Phoenix armour

85.7 percent

نائل عقل
من قبل نائل عقل , Sales Engineer , Zagha Electronic Equipments Crop

efficiency = output power / input power =0.6/0.7 =0.857 =85.7%

Salvador Herrero
من قبل Salvador Herrero , Production Manager at Haramain Railway Project , EYM Instalaciones (OHL Group)

Performance=P output/P input =0.6 W /0.7 =0.86

Peformance (%) = Performance x100 =86 %