What are electronics engineer fields?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Qudoos
تاريخ النشر: 2013/11/18
Majid Imran
من قبل Majid Imran , Electrical Engineer , Smart Tracks Co. Ltd

Design electronic components, products, or systems for commercial, industrial, medical, military, or scientific application. Analyze customer needs and determine electrical system requirements, capacity, and cost to develop a system plan. Develop maintenance and testing procedures for electronic components and equipment.Evaluate systems and recommend design modifications or equipment repair