How do I share my MS Project file in Google docs?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/05/23
Louis Ailan
من قبل Louis Ailan , civil engineer , .Petra Industries food Co

After upload file, you can share it by change private to public on the web and anyone on the internet can find it and without sign in...that is what I was do!!!

Anisuddin Siddiqui
من قبل Anisuddin Siddiqui , Sr. Planning Engineer , Southwest Architecture

If it is just for display then convert it into PDF format and then share.