“Why do you want to be an architect?”

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ramshad , Highness Engineering Consultants , UCC (POWER INTERNATIONAL HOLDING)
تاريخ النشر: 2013/11/19
Terence Bayog
من قبل Terence Bayog , Supervision on site/ CAD Operator/ Architectural Designer , R.E Legaspi Builders Incorporated

I want to be an Architect so that i can design buildings and structures. I want to be more ideal on designs specially on my planning skills.