Which DB will be used in future for SAP? HANA Max DB Sybase SQL Anywhere Sybase And why?

تم إضافة السؤال من قبل Arindam Majumder , Enterprise Architect , Multinational Company
تاريخ النشر: 2013/11/23
Hatem Salama
من قبل Hatem Salama , Manager, Presales and Solutions Portfolio , Abacus Cambridge Partners

I think HANA is using as in SAP HANA Servers, but in previous SAP it is using SQL