How we use step-up transformer as step down ?

تم إضافة السؤال من قبل vinit kant majumdar , Planning /Scheduling Engineer , Protecon BTG Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2013/11/24
Md. Shahin Azad
من قبل Md. Shahin Azad , SENIOR EXECUTIVE ENGINEER , Siemens Bangladesh Ltd.

simple, just reverse the connection

Previous LT connection>>> connect it with transformet HT part and vice versa

Aftab Ahmed
من قبل Aftab Ahmed , Senior Engineer- Technical Service and Coordination Department , Pakistan Oilfields Ltd (POL)

For a Given KVA, Just re-wire the LT & HT side ...................