How to calculate battery backup?

تم إضافة السؤال من قبل faris kk , Electrical engineer , Newton trading & contracting WLL
تاريخ النشر: 2013/11/27
muhammad imtiaz imee malik
من قبل muhammad imtiaz imee malik , Technician/Engineer for the Corrective Maintenance of ZONG. ZTE

battry back up depend upon battru amapre rating hours. battry bank in telecom check .first time swich power of ac  and then load depend oat system  then caclulate  by volt meter like digital multimete voltage show