What is the behavior of OSPF on Frame Relay when network type is Broadcast?

تم إضافة السؤال من قبل Mubeen Ahmed , Trainee , Huawei UET Telecom IT Centre
تاريخ النشر: 2013/11/27
Saqib Mehmood
من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group

OSPF will use multicast and discover OSPF neighbors automatically. A DR election is performed and updates are sent via multicast packets. The Broadcast Network type is default for Ethernet interfaces.