My Adobe Photoshop get crashed every time I opened a Nik Software Filters; What's the Problem?

تم إضافة السؤال من قبل Jayson Aglubat , Creative Artist , Sadeem International Co.Ltd.
تاريخ النشر: 2013/12/01
Clodelio Delfino
من قبل Clodelio Delfino , Managing Consultant , Startup Company

Probably it's compatability problem...have you checked if the filters support the current PS that you are using?