What is the Agile approach to doing design early in a project?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Awwad , Senior Digital Consultant , BDO Jordan
تاريخ النشر: 2013/05/28
Mohammed Awwad
من قبل Mohammed Awwad , Senior Digital Consultant , BDO Jordan

Just enough design up front gives a good foundation to start from and helps to mitigate risk, without wasting unnecessarily time