Which of these best describes the Agile approach to team-working?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Awwad , Senior Digital Consultant , BDO Jordan
تاريخ النشر: 2013/05/28
Mohammed Awwad
من قبل Mohammed Awwad , Senior Digital Consultant , BDO Jordan

The team should strive for a sustainable pace and a normal working week

Uzma Qazi
من قبل Uzma Qazi , Teacher , Aligarh Muslim University

A combination of motivation and team spirit with the feeling to cooperate in every circumstance.