From your practice, on which project phase the value engineering study should be conducted?

تم إضافة السؤال من قبل mohammed abdel-jawad , Executive Director PMO , Royal Commission of Makkah City & Holy Sites
تاريخ النشر: 2013/12/01
ahmed adel nasser
من قبل ahmed adel nasser , Site & Technical Office Engineer , ARAB CONTRACTORS

I think it will be better if you start value engineering in the beginning of the project.