What does your organization use to manage Oracle E-Business Suite testing?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Helal Hassiebo , Sr. Project Manager , Itqan Systems Alarabia
تاريخ النشر: 2013/05/28
Faraz Manzoor
من قبل Faraz Manzoor , Head of IT , Dar engineering ( Alfanar group )

Application Testing Suite is a comprehensive, integrated testing solution that ensures the quality, scalability, and availability of your Web applications, Web Services, packaged Oracle Applications and Oracle databases.