Tell me about TOTAL in KSA ?

تم إضافة السؤال من قبل Safia Abaoui , Teacher in private , private intensive courses
تاريخ النشر: 2013/12/03
Sohail Hussain
من قبل Sohail Hussain , Plant Operator , Gulf (Petro-)Chemicals and Industrial Oils Company

TOTAL an Oil company from France have a joint venture in the Kingdom of Saudi Arabia.The joint venture company is SATROP(Saudi Aramco Total Refining/Petrochemicals).