Sharing partition some time appear and some time not appear to some user printer the same problem delay time in start up How to fix this?

تم إضافة السؤال من قبل magdy negm , مهندس شبكات , مركز معلومات شبكات المرافق
تاريخ النشر: 2013/12/04
Muhammad Asghar
من قبل Muhammad Asghar , Desktop Support , Narena Food For Catering & Management Services

The network cables or connectors of infected pcs are may be faulty.