how can we use filter tools in excel ?!

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Alrefai , Finance Manager , Saudi Jordanian Investment Fund (SJIF)
تاريخ النشر: 2013/05/30
Marwan Al Haj Kassem
من قبل Marwan Al Haj Kassem , ِAnalyst Programmer , UNRWA

I use excel 2010 , go do data then filter icon , a drop down list will appear at each column which indicate that filter is enabled.
To use the filter go to each drop down list and check what values you need to filter in each column so that you will have your result .
One additional thing in excel 2010 is seach inside the drop down list filter and its very useful when your values are too much .
Regards.
This link may helps : http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/filter-data-in-a-range-or-table-HP010073941.aspx