Which view show you a reduced view of each page in Excel ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Yaseen MBA PMP® , Commercial Officer , Hayat Communications
تاريخ النشر: 2013/12/09
Muhammad Usman Usman
من قبل Muhammad Usman Usman , Sr. IT Network Support Engineer , Imtiaz Super Market

Alhamduillah i have full command of Advance Excel2010, for official use purpose.

Atif Tanveer
من قبل Atif Tanveer , Decision Support Specialist , Hamilton Health Science

Print Preview

Muhammad Anzar
من قبل Muhammad Anzar , DevOps/DevSecOps Architect , Confidential

Page Layout view is the best option