ما هي أنواع المصروفات ؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed ali , مراجع ومدقق , محاسب , شركة الكهرباء السعودية ومحطة كهرباء السليمانية والعمل بشركات بمصر
تاريخ النشر: 2013/12/11
mahmoud alashkar
من قبل mahmoud alashkar , Assistant Human Resources and Administration Director , Bin Sammar Trading and Contracting Company

المصروفات تنقسم الى قسمين: مصروف ايرادى :و هذا المصروف يقابلة ايراد يعنى اتصرف عشان يجيب ايراد مصروف راسمالى:ويقابلة اصول يعنى اتصرف اما على شراء اصل ث جاهز للعمل او جميع التكاليف الرأسمالية المنفقة عليه حتى يصبح صالحاً للاستخدام