Is administrative skill a gifted quality or acquiring quality?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/12/12
Majed Almutairy
من قبل Majed Almutairy , مدير موارد بشرية , شركة المياه الوطنية

30%gifted quality

70%acquring quality

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

I see that it is mostly acquired quality. Gifted people can acquire it and perform it better than others and I think that this is true for most roles.

Mohamed Ragab
من قبل Mohamed Ragab , Treasury Manager , Vodafone Qatar

acquring quality