Who are your heroes?

تم إضافة السؤال من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed
تاريخ النشر: 2013/12/12
Rehan Qureshi
من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed

Muhammod PBUH

Muhammod Bin Qasim

khalid Bin Walid

Muhammod Ali Jinah

Imran Khan

MASOOQUE ALI
من قبل MASOOQUE ALI , PAYROLL OFFICER , Arabian Bemco Contracting Co. Ltd

ALMIGHTY ALLAH

PROPHET MUHAMMAD

MY PARENTS

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Prophit Mohammad PBUH and his colleagues and followers.

HANNA SABA
من قبل HANNA SABA , Team Leader (Administrative Support), including translation, editing, and writing , Deloitte

My mother.

mohamed sabeen
من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service

Muhammod PBUH  and the Followers.