Explain how to setup two SSL-enabled name-based virtual hosts if it's possible?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/03
abdelhak ROUHA
من قبل abdelhak ROUHA , متصرف اداري , EPLF

SSL with Virtual Hosts Using SNI

Summary

Using name-based virtual hosts with SSL adds another layer of complication. Without the SNI extension, it's not generally possible (though a subset of virtual host might work). With SNI, it's necessary to consider the configuration carefully to ensure security ismaintained.