What is a360-degree feedback?

تم إضافة السؤال من قبل HANNA SABA , Team Leader (Administrative Support), including translation, editing, and writing , Deloitte
تاريخ النشر: 2013/12/13
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

A360 degree feedback is feedback from all levels. For example, a manager's360 degree feedback would include feedback on his/her qualities & performance from staff at a lower level, managers at the same level and higher level management/ directors who work with this manager.