Why Glow Plugs are used in heavy Rated Diesel Generators?

تم إضافة السؤال من قبل Aftab Ahmed , Senior Engineer- Technical Service and Coordination Department , Pakistan Oilfields Ltd (POL)
تاريخ النشر: 2013/12/15
Khaja Hussain Syed
من قبل Khaja Hussain Syed , Electrical Engineer , Al Muhaidib Contracting Comapny

Glow plugs are used to assist the start of a diesel engine in cold conditions. They are provided in each cylinder of an engine.