What happens if a P-type semiconductor sheet overlapped with an N-type semiconductor sheet?

تم إضافة السؤال من قبل Jemsheed Abdul Hameed Thaikkat , Electrical Engineer , Blue Star Qatar
تاريخ النشر: 2013/12/16
khalid ميرغني
من قبل khalid ميرغني , ريئس قسم الطاقة الشمسية بادارة الكرباء والطاقة الشمسية بوزارة التخطيط العمراني , وزارة التخطيط العمراني

It follows a new element of the so-called diode allows the passage of current through it in one direction