What are Lingering Objects in Active directory ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Hayat Ahmed , Team Lead-IT DataCenter Operations , Confidential
تاريخ النشر: 2013/12/17
Naveen Shetty / IT Manager / IT Project Manager / ERP / ITIL
من قبل Naveen Shetty / IT Manager / IT Project Manager / ERP / ITIL , Group IT Manager , Bell Racing International WLL

Whenever you modify/delete an AD object it will replicates on other DCs as well. Suppose a DC was disconnected for longer period (more than a tombstone period of deleted/modified object) and the DC reconnects to network the object reappears on the AD, this object is known as lingering object.

Mohammed Hayat Ahmed
من قبل Mohammed Hayat Ahmed , Team Lead-IT DataCenter Operations , Confidential

Thank you...Appreciate your Answer!