What is the type of applications that you used for consolidate your company financial statement?

تم إضافة السؤال من قبل Sufian Zayed CMA MBA , VP finance & administration , Palco for import and distribution
تاريخ النشر: 2013/12/17
Tariq Khawaja
من قبل Tariq Khawaja , Finance Manager , Netizency FZ LLC

Applications used for consolidating financial information? what exactly do you mean to ask ?

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Any good fainancial application should provide for this. Check for th ones which suit your budget and have a good local support.