can you suggest the best school to study QS?

تم إضافة السؤال من قبل Khristine Dequina , Civil Engineer , Brain Storming General Contracting LLC
تاريخ النشر: 2013/06/04
Sherif Soltan
من قبل Sherif Soltan , MEP Project Manager , Hassan Allam Technology

Practice & Practice under the review of a Proffisional Engineer

Khristine Dequina
من قبل Khristine Dequina , Civil Engineer , Brain Storming General Contracting LLC

Thank you