What is the best Oracle SQL book?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Sayyed , Accountant , Cairo Bank
تاريخ النشر: 2013/06/04
Samer T
من قبل Samer T , IT Manager , Shamed Group

For new learners: Oracle Database SQL Fundamentals Oracle Database Develop PL/SQL Program Units For developers as reference: Oracle Database SQL Reference Oracle Database PL/SQL Language Reference

Bibin Kallunkal
من قبل Bibin Kallunkal , Oracle PLSQL Developer,ERP administrator, Oracle Developer, Software Engineer, IT Administration , Intercare

Beginning oracle programming by thomas kyte

Sankar Natarajan .M
من قبل Sankar Natarajan .M , Senior Database Administrator , Aloha Air Cargo

I don't remember the title, look for author TOM KYTE, he is the best.