What is a qualified report in Auditing?

تم إضافة السؤال من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed
تاريخ النشر: 2013/12/18
mohamed sabeen
من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service

A qualified audit report is a statement that shows a company's fiscal statement giving factual and fair view subject to certain qualifying comments. Business ventures try hard to evade a qualification which indicates weaknesses in their monetary situation or domestic controls.