Is it true that raw milk has more enzymes and nutrients than pasteurized milk?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2013/12/25
Ahamed Shareef
من قبل Ahamed Shareef , Divisional Head - Quality Assurance , Apollo Tyres Ltd

No..!!

nasrin ورق
من قبل nasrin ورق , Hygièniste , Restaurant universitaire de Tataouine

Yeah sure because high temperture of pasteurization can denaturate enzymes and nutriments which are sensetive to such temperatures