ماهى فائدة الحاسب الآلى في حياتنا العملية والعلمية؟

تم إضافة السؤال من قبل ashraf mohamed abdel moety ghanem , مدير المدرسة الثانوية الصناعية المشتركة بجنوب سيناء , التربية والتعليم
تاريخ النشر: 2013/12/26
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

بسم الله الرحمن الرحيم

هو ملوش فايده

الا في انه الصبح تقوم تشوف بريدك لاعمالك واصدقائك

بعديين تروح الشغل تعمل عليه حسابات الشركه لو كنت محاسب وتعمل عليه تصميم التروس لو كنت مهندس ميكانيكا وتعمل عليه تصميم الدائره الالكترونيه لو كنت مهندس الكتروني وتختبرها كانها في الحقيقه وتعمل عليه تصميم العماره لو كنت مهندس عماره وتعمل عليه نتيجة التحاليل لو كنت دكتور وتعمل وتعمل وتعمل

وبعد ما ترجع البيت تتفرج على احدث الاخبار في الجرائد واحدث الاخبار في التلفزيون لكل قنوات العالم وبعدين تتفرج على افلامك ومسلسلاتك

وفي دول اكثر تقدما او في المستقبل القريب ان شاء الله حتبعت التلاجه ان في نقص في الجبنه والفول واللنشون وتبعة اتوماتيك للسوبر ماركت يجيبها وبعدين يوصل الدليفري يقف على الباب يخرج من جزء معين في الباب الكاشات ورسالة شكر من الميكروفون مع وجود كميرا لمراقبة الموصل وادخاله للمطلوب من خلال مكان معين بجانبب الباب او ماشابه وطبعا قيس على على كده لما توصل بعربيتك يقدر بالواي فاي يتحكم فيها فتنزل سعادتك وتسيب العربيه ووهو يبحث عن مكان للركن ويركنهالك وتوصل البيت يقلك المكان فين او يجيبهالك الصبح لحد عتبة الباب

طبعا بالنسبه للطلاب والدارسيين معاك جامعه متنقله على الاب توب او التابلة بتاعك يقدر يجبلك كل العلوم الي عايزه في اي مكان مع الشرح الوافي والنتائج للتجارب بسميليشن يطابق الحقيقه ان مكنش اكثر قوه لانه ممكن يحط معاملات اكثر من الي ممكن يحصل

متهيالي مملوش فايده خالص الكمبيوتر

adel djemili
من قبل adel djemili , تقني سامي , EHS

هي تسهيل وتيسير كل من أعمالنا ومعاملاتنا العلمية بدقة و سرعة في الوقت