Can a servlet or jsp of one application redirect to another application ? if yes then how ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd shahnawaz khan , Associate Project , Cognizant Technology Solution
تاريخ النشر: 2013/12/26
Arpit Khatri
من قبل Arpit Khatri , Java Technical Lead , Qmetry india Pvt ltd

Yes .. you can use sendRedirect() method  for redirecting to other application (Domain)..