كل سنه و انتوا طيبين و كل سنه و فريق بيت كوم طيب و يارب كلكم تحققوا احلامكم فى السنه الجديدة 2014

تم إضافة السؤال من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company
تاريخ النشر: 2013/12/26
Rami Alshaer
من قبل Rami Alshaer , Head of Auditing , Zarqa Cooperation Directorate

و كل سنة وانتي طيبة

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

يارب يعم الخير على جميع الخق والكل بخير بازن الله

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

كل سنه وانتى دائما بخير وكل فريق بيت كوم بخير وربنا يجعل الايام اللى جايه كلها  خير على الناس كلها .

عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري
من قبل عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري , المدير التنفيذي , دار الخبراء لتطوير الأعمال

كل سنة والجميع في تقدم وتطور مهني وارتقاء في الافكار وتعاون مستمر وربنا يدي كل واحد الوظيفة اللي بيتمناها في2014م

dana alawi
من قبل dana alawi , مدير مكتب , RIO TOURS & TRAVEL

واانتي طيبه يا رب

Ibrahim Alrasheed
من قبل Ibrahim Alrasheed , Accountant , Bouygues Bâtiment International

شكرا  وانتي اطيب ويارب نحصل وظائف في السنة الجديدة

Hsham Naji
من قبل Hsham Naji , Sales Executive , Gaber Abd-ELSaheed for Cars Trading

كل سنة ومصر كلها طيبة